O nama

O nama

Maksimiziranje prodaje i popunjenosti
smještajnih kapaciteta

Komodiko d.o.o. (www.komodiko.hr) predstavlja poslovni model zasnovan na mehanizmu besplatnog investiranja u promociju smještajnih/turističkih objekata, u cilju osiguranja i maksimiziranja profita i popunjenosti kapaciteta tijekom cijele godine.

Komodiko d.o.o. sa timom profesionalaca unaprjeđuje plasman i popunjenost turističkih objekata, upotrebom autentične, moderne i kreativne strategije, promocije i komunikacije. Cilj ovog projekta je uspješno pozicioniranje turističko smještajnih kapaciteta kao branda u svijetu.

Komodiko d.o.o. Komodiko d.o.o. ovim poslovnim modelom predstavlja potpunu inovaciju na globalnoj razini.

Ukoliko posjedujete apartmane, pansion, villu ili se nalazite na čelu hotela ili turističkog domaćinstva, jedno je sigurno – Vaš cilj je konstantna popunjenost raspoloživih kapaciteta. I sami ste svjesni da to nije lako postići, ali mi imamo rješenje!

Komodiko d.o.o. će Vam omogućiti da dođete do ostvarenja svog cilja potpuno BESPLATNO sa 0 HRK inicijalnih troškova i bez ikakvih skrivenih troškova. Na najbolji način promovirati ćemo Vaše smještajne kapacitete, uz 24h podršku kako Vama, tako i Vašim gostima, tijekom cijele kalendarske godine.

Uz ovaj jedinstven poslovni model preuzimamo cijelokupno promoviranje i vođenje prodaje smještajnih kapaciteta objekta. Poslovni model uključuje: brandiranje objekta, izradu logotipa, otvaranje/brandiranje i promoviranje na Facebook-u, Instagram-u kao i profesionalno fotograiranje, snimanje i izradu promotivne video prezentacije cijelog objekta kao i svake jedinice posebno.

Uz to, za objekte koji imaju 4 ili više jedinica izrađujemo profesionalne web stranice sa integriranim sistemom za rezervacije:

Hotel Hippocampus

(www.hotelhippocampus.com)

Riva Residence

(www.rivaresidence.me)

Villa Donkovic

(www.donkovic.me)

Al Mare

(www.almare.me)

Profesionalno fotografiranje / snimanje lokaliteta i pisanje promotivnih tekstova koji unaprijeđuju Vašu turističku ponudu, grade brend i čine Vas globalno prepoznatljivim.

Posvećen tim za uspješan rezultat

Naš tim pored profesionalaca iz područja turizma i hotelijerstva, čine Veb Centar d.o.o. (www.vebcentar.com) i Fokus Digital d.o.o. (www.fokus.digital) koji su podrškom i cjelokupnim angažmanom zaduženi za marketing, brandiranje, foto i video produkciju i promociju objekata sa ciljem maksimalne popunjenosti kapaciteta.

Veb Centar d.o.o. je firma koja se prošlih 10 godina profesionalno i uspješno bavi programiranjem, web dizajnom, grafičkim dizajnom i internet marketingom. Tim iskusnih profesionalaca ove kompanije sastavljen je od dizajnera, programera, urednika, lektora, prevoditelja, koji iza sebe imaju veliki broj uspješno završenih projekata.

Nekoliko posljednjih radova:

Atas - Adria diving

(www.adriadiving.com)

LADY SHIP - LUXURY YACHT CRUISE

(www.myladyship.ch)

RENT A CAR KRISTINA

(www.rentacarkristi.com)

MAGNUS MOTO

(www.magnusmoto.com)

S-NAUTICA

(www.s-nautica.me) Kompletni portfelj

Fokus Digital d.o.o. čini grupa profesionalnih fotografa, videografa i visoko obrazovanih eksperata na polju digitalnog marketinga, zahvaljujući kojima ovaj projekat bilježi ubrzani rast, a veliki broj zadovoljnih klijenata predstavlja rezultat našeg poslovanja.

Nekoliko poslednjih radova u video produkciji:

Hotel Hippocampus

Villa Blue Panorama

Villa Bella Vita

Go Go Gaga Tours

ZAINTERESIRANI STE ZA SURADNJU? KONTAKTIRAJTE NAS